06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Diensten

Tuinaanleg

Het begint met een idee

Het begint met een idee

Heeft u al een idee over hoe uw tuin vorm moet krijgen? Of heeft u al een tuinontwerp? We zijn u graag van dienst voor het aanleggen van uw nieuwe tuin. Wij kunnen uw tuinaanleg vanaf grondwerk tot en met de beplanting helemaal verzorgen.


Aan de slag

Aan de slag

Nadat de inrichting van de tuin is bepaald kunnen we voor u aan de slag. We bepalen samen een datum van start en oplevering, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

U kunt voor de gehele tuinaanleg bij ons terecht. Of dat nu gaat om het (opnieuw) bestraten van uw tuinpad, het aanleggen van een vijver, het beplanten van de tuin,het maken van een tuinhuis of het compleet of gedeeltelijk renoveren van de tuin.


Uw tuin na oplevering

Uw tuin na oplevering

Bij de oplevering van uw tuin ligt deze er natuurlijk fraai bij. Afhankelijk van de inrichting en wensen van de tuin zal onderhoud nodig zijn. Wilt u het tuinonderhoud uit handen geven aan een ware vakman?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u vlot en professioneel te dienst zijn. Wij zorgen er voor dat u geen zorgen heeft! Wilt u meer weten over de aanleg van uw droomtuin? Neem contact met ons op. We helpen u graag

Wilt u onze opgeleverde tuinen bekijken?

Ga naar onze projecten

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact