06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Diensten

Grond- en straatwerk

Bestraten is vakwerk

Bestraten is vakwerk

De bestrating in uw tuin heeft een grote invloed op de algehele uitstraling en komt verzorgd over wanneer deze goed is aangelegd. Tijdens het maken van een tuinontwerp bespreken we ook welke bestrating u in uw tuin wilt. Wilt u iets laten herbestraten? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht.


Het kiezen van de bestrating

Het kiezen van de bestrating

Of u nu op zoek bent naar sierbestrating of simpele klinkers: de keuze is enorm. Ook het onderhoud aan de bestrating verschilt. Voor sommige tegels is enkel het schoonspuiten voldoende, anderen zijn gevoeliger voor de groei van onkruid of mos. Uiteraard kunnen we u adviseren over de beste bestrating die past bij úw wens en tuin.


Specialistisch en precies

Specialistisch en precies

Helaas komt het (bijna) altijd voor dat de bestrating op den duur wegzakt of dat regenwater niet goed kan weglopen. Het leggen van de bestrating is specialistisch- en precies werk. Zo moet er bijvoorbeeld een afloop zijn van 1cm per strekkende meter om te voorkomen dat het water blijft liggen nadat het heeft geregend. Tegelijkertijd mag je in de bestrating niet zien of merken dat deze afloop er is.

Kunnen we u helpen met het bestrating van uw oprit? Of voor het aanleggen van een sierlijk tuinpad naar uw terras? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

Wilt u meer grond- en straatwerk projecten van ons zien?

Bekijk projecten

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact