06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Diensten

Kennis maken

Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg. Dit betekent dat wij u gedegen advies geven over de mogelijkheden en moeilijkheden van een klus. Daarbij wordt er geen blad voor het mond genomen. Uiteindelijk gaat het immers maar om één ding: een tuin die aan alle wensen voldoet.

Voordat we aan de slag gaan, wordt de klus eerst goed doorgesproken. Zodat er vertrouwen aan beide kanten wordt gekweekt en duidelijk is wat er precies moet gebeuren. Op die manier voorkomen wij miscommunicatie en krijgt u wat u wilt.

Wij staan voor

 • Persoonlijke benadering

 • Professioneel vakwerk

 • Duurzame producten

 • Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  De tuin is een verlengstuk van uw huis. Het moet een plek zijn om in de lente en zomer te genieten van al het bloeiende groen en gefluit van de vogels.
  Tuinaanleg

  Tuinaanleg

  Heeft u al een idee over hoe uw tuin vorm moet krijgen? Of heeft u al een tuinontwerp? We zijn u graag van dienst voor het aanleggen van uw nieuwe tuin.
  Tuinonderhoud

  Tuinonderhoud

  Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuinonderhoud uit handen neemt? Het hele jaar door is er veel te doen in uw tuin.
  Bestrating

  Bestrating

  De bestrating in uw tuin heeft een grote invloed op de algehele uitstraling en komt verzorgd over wanneer deze goed is aangelegd.
  Verlichting

  Verlichting

  De verlichting van uw tuin is in de avonduren de belangrijkste sfeermaker. Met warm wit licht kunt u zorgen voor een rustgevende ambiance waar u heerlijk van kunt genieten.
  Hout en erfscheiding

  Hout en erfscheiding

  Om lekker te kunnen genieten van een stukje privacy in uw tuin is een goede erfscheiding heel belangrijk.

  Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

  Neem contact met ons op

  Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

  Je kan ons altijd bellen!

  Contact